Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Cinepivates Φεβρουαρίου



































Με τέσσερα αριστουργήματα οι cinepivates συνεχίζουν τις προβολές τους και τον Φεβρουάριο, με το cult διαμάντι του Bruce Robinson "Ο φίλος μου και εγώ" να ξεχωρίζει  

Ακολουθεί το δελτίο της λέσχης:


Γεια και χαρά σε όλους!

Παρουσιάζουμε το πρόγραμμα για το Φεβρουάριο:

    6/2 - To Μίσος (1995 - Γαλλία - Κοινωνική)

Τρεις νεαροί μετανάστες θα προσπαθήσουν να πάρουν εκδίκηση για το φίλο τους που έπεσε θύμα αστυνομικής βίας. Περιφερόμενοι άσκοπα στις φτωχογειτονιές του Παρισιού με ένα κλεμμένο περίστροφο στα χέρια τους θα ζήσουν ένα συνταρακτικό 24ωρο προσπαθώντας να πείσουν όσους δεν τους σέβονται ότι θα πρέπει να τους φοβούνται.

    13/2 - Η Ραχοκοκαλιά του Διαβόλου (2001 - Ισπανία - Τρόμου)

Το 1939, τις τελευταίες μέρες του εμφυλίου στην Ισπανία, ένας 10χρονος βρίσκεται σε ένα ορφανοτροφείο που το διευθύνει ένας αργεντινός γιατρός και μια αριστερή δασκάλα. Το πρόβλημα είναι ότι ανάμεσα στα παιδιά κυκλοφορεί ένα φάντασμα.

    20/2 - Ο Φίλος μου κι εγώ (1987 - Αγγλία - Κομεντί)

Ο Γουιθνέιλ και ο Μάργουντ, δύο άεργοι ηθοποιοί, παραπαίουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας από το αλκοόλ, τα ελαφρά ναρκωτικά και την ανέχεια στο ρημαγμένο διαμέρισμά τους στο Λονδίνο του 1969. Ενώ τελικά βρίσκουν διαφυγή στο εξοχικό του θείου του Γουιθνέηλ ούτε εκεί γλυτώνουν από τη μιζέριά τους.

    27/2 - Δεν Υπάρχουν Αισθήματα Εκεί έξω (2010 - Σουηδία - Κομεντί)

O δεκαοχτάχρονος Simon πάσχει από το σύνδρομο Aspeger. Του αρέσει το διάστημα και οι επιστήμες αλλά δεν καταλαβαίνει τα συναισθήματα. Στη ζωή του έρχονται τα πάνω κάτω όταν η κοπέλα του αδελφού του, Sam, τον παρατά. Στο σημείο αυτό συνειδητοποιεί ότι πρέπει να τον βοηθήσει να βρει νέα κοπέλα. Ο Simon δεν γνωρίζει τι είναι αγάπη αλλά έχει ένα επιστημονικά τέλειο σχέδιο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου