Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Cinepivates Ιανουαρίου

Οι Cinepivates μας καλωσορίζουν την νέα χρονιά με τέσσερις αριστουργηματικές ταινίες με το γλυκόπικρο Να είσαι εκεί κύριε Τσανς του Χαλ Άσμπυ και το εκπληκτικό Ο Άγνωστος του εξπρές του Χίτσκοκ να ξεχωρίζουν.
Ακολουθεί η αφίσα και το δελτίο της λέσχης.



  8/1 - Να είσαι εκεί Κύριε Τσανς (1979-ΗΠΑ-κωμωδία)

Ένας αγαθιάρης κηπουρός που η μόνη του επαφή με τον έξω κόσμο είναι η τηλεόραση,θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει την υποκρισία της κοινωνίας όταν ξαφνικά θα βρεθεί για πρώτη φορά έξω από το σπίτι του.

    15/1 - Μέσα από τις Φλόγες (2010-Καναδάς-Δραματική)

Ακολουθώντας την τελευταία επιθυμία της μητέρας τους, δύο αδέρφια επιχειρούν ένα επίπονο οδοιπορικό στη Μέση Ανατολή για να ερευνήσουν το οικογενειακό τους παρελθόν.

    22/1 - Ο Άγνωστος του Εξπρές (1951-ΗΠΑ-Θρίλερ)

Γκάι, ένας διάσημος τενίστας, με προβλήματα διαζυγίου, συναντά έναν άγνωστο στο τρένο, ο οποίος του προτείνει να «ανταλλάξουν» μεταξύ τους φόνους, για να έχουν το τέλειο άλλοθι. Αριστουργηματική διασκευή του μυθιστορήματος της Πατρίσια Χάισμιθ και μια από τις καλύτερες ταινίες του Χίτσκοκ πάνω στο θέμα της μεταβίβασης της ενοχής.

    29/1 - Ήταν Κάποτε πολεμιστές (1994-Νέα Ζηλανδία-Κοινωνική)

Η ιστορία μιας οικογένειας που κατάγεται από τους Μαορί και ζει ως απόκληρη σε ένα φτωχικό προάστιο του Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου